TOIMITUSEHDOT

Voimassa 15.04.2019 alkaen 

Verkkokauppa

Myymme (0967480-2) tuotteita Suomessa yrityksille ja täysi-ikäisille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja maksu suoritetaan euroina. 

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§). 

Oikeudellisesti ostaminen ja tilaaminen merkitsevät sopimuksen tekemistä. Sopimusta ei voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Sekä ostajan että myyjän velvollisuuksista ja oikeuksista säädetään kuluttajansuojalaissa.

Tilaaminen

Tilaus tehdään käyttäen Palvelun ostoskoritoimintaa, soittamalla 020 778 6600 tai meilaamalla myynti@powerhouse.fi. Tilaus vahvistetaan lähettämällä asiakkaalle Ennakkolasku, joka on maksettava kahden (2) päivän kuluessa 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste löytyy täältä.Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen ellei asiakas ole siihen antanut erikseen lupaa (esimerkikisi tilannut uutiskirjeen). Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Tilaus- ja maksuvahvistusMaksaminen

Tilaus vahvistetaan lähettämällä asiakkaalle Ennakkolasku. Lasku maksetaan kahden (2) päivän kuluessa laskun päiväyksestä laskussa näkyvälle tilille. Suorituksen näkyessä Powerhousen tilillä, toimitamme tuotteen asiakkaalle tai tuote on noudettavissa. 

Jos suoritus ei ole kirjautunut kahden (2) päivän sisällä, kauppa peruuntuu ja tuote vapautuu uudelleen myyntiin. 

Muusta maksujärjestelystä pitää aina sopia erikseen jo ennen tilaamista.

Toimitustapa ja -kulut

Tuotteen voi noutaa Malmin Raitti 17 A 3 krs. 00700 HELSINKI siitä erikseen sopimalla. Kaikki toimitukset toimitetaan Postin pakettiautomaattiin. Toimituskulu on 14,00 eur alv 24%.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa. 

Vaihto- ja palautusehdot

Yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita tai palveluita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sinulle sopivan tuotteen.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota. 

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, voit palauttaa Postin kautta huolellisesti pakattuna. Palautuksesta aiheutuvat toimituskustannukset maksaa ostaja. ENNEN kuin lähetät palautuksen, ota yhteyttä Powerhouse, niin luomme teille RMA-numeron. 

Takuu

Käytetyillä tietokoneilla on 12kk kaupanpurkutakuu. 12kk takuu ei koske tietokoneiden akkuja, joiden takuu on 3kk. 

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. 

Ensijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto. 

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.